Inspraak bestemmingsplan ‘‘Dedemsvaart, Julianastraat Noord’’

Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Link naar originele publicatie:
Deze link gaat naar een andere site
Type bekendmaking:
Ruimtelijke plannen
Postcode en huisnummer:
7701EN 38
Publicatiedatum:
23-05-2017

Inspraak bestemmingsplan ‘‘Dedemsvaart, Julianastraat Noord’’

Logo Hardenberg

Vanaf woensdag 24 mei 2017 ligt de inspraakversie van het bestemmingsplan ‘‘Dedemsvaart, Julianastraat Noord’’ gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 4 juli 2017.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied tussen de Julianastraat, Hortensiastraat, Zwiersstraat en Gentiaanstraat in Dedemsvaart. De bestemmingsplanprocedure is bedoeld om de herontwikkeling van dit gebied tot een woningbouwlocatie met 26 rijwoningen en 7 appartementen mogelijk te maken.

 

Waar in te zien?

Het bestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 24 mei 2017 op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

 

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunnen ingezetenen en belanghebbenden op de volgende manieren met een inspraakreactie reageren:

  • 1.

    via e-mail (bij voorkeur): ga naar http://www.hardenberg.nl/zienswijze-indienen en gebruik het digitale reactieformulier of

  • 2.

    schriftelijk: via de post en richt uw reactie aan: Burgemeester en wethouders, Gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg”, onder vermelding van “inspraakreactie bestemmingsplan Julianastraat Noord” of

  • 3.

    mondeling: maak een afspraak bij de Publieksdienst, telefoon 14 0523.

Hardenberg, 23 mei 2017