Mijn Loket

Mijn Loket is uw persoonlijke pagina waar u lopende zaken terug kunt vinden. In Mijn Loket vindt u ook de gegevens zoals u staat vermeld in de Gemeentelijke Basisadministratie van de gemeente. Contactgegevens zoals e-mail en telefoon kunt u zelf invullen of wijzigen.

Voor toegang tot Mijn Loket logt u in met DigiD. DigiD (spreek uit: ‘Die-gie-dee’) staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan vaststellen. Indien u nog geen DigiD heeft kunt u deze aanvragen op www.digid.nl.

Naar Mijn Loket

Lopende zaken
in Mijn Loket kunt u online de zaken bekijken die u digitaal heeft aangevraagd en die op dit moment in behandeling zijn bij de gemeente Hardenberg. Gebruikt u de functie 'statusmelding', dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de voortgang.

Berichtenbox

Post van de gemeente kunt u daarnaast digitaal ontvangen in de Berichtenbox van MijnOverheid. MijnOverheid biedt toegang tot uw berichten, uw persoonlijke gegevens en uw lopende zaken. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar.

Naar de Berichtenbox van MijnOverheid

De gemeente Hardenberg is aangesloten bij MijnOverheid. Hierdoor kunt u het aanslagbiljet voor de gemeentelijke belastingen en de WOZ-beschikking digitaal ontvangen in de Berichtenbox van MijnOverheid. Ook kunt u het taxatieverslag van uw woning via MijnOverheid inzien.

Na het activeren van uw account op mijn.overheid.nl kunt u direct gebruikmaken van de Berichtenbox, Persoonlijke gegevens en Lopende zaken. Heeft u geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD aan. De optie om post van de gemeente Hardenberg digitaal te ontvangen wordt na uw aanmelding standaard aangezet.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.