Wij gaan veilig met uw gegevens om

Om vertrouwelijke en privacygevoelige gegevens op een veilige manier te versturen, maakt de gemeente Hardenberg gebruik van ZIVVER. ZIVVER versleutelt berichten, zodat niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen. 

Een e-mail via ZIVVER is voorzien van een blauwe link met de tekst 'Klik voor bericht'. Via deze link wordt u automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van ZIVVER.

Bericht openen

Toegang tot de beveiligde omgeving krijgt u op twee mogelijkheden:

  • Met een toegangscode die wij u toesturen.
  • Met een sms-code die u op uw telefoon ontvangt. 

Bericht openen met een toegangscode
Als u het bericht wilt lezen door middel van een toegangscode, ontvangt u deze code van ons per post, telefonisch of persoonlijk. Vooraf maken we met u een afspraak op welke wijze u de toegangscode wilt ontvangen.

Bericht openen met een sms-code
Als uw mobiele telefoonnummer bij ons bekend is, kunnen we u een code per sms toesturen.

Reageren op het bericht

Binnen de beveiligde omgeving van ZIVVER kunt u ook een reactie sturen op het bericht dat u van ons heeft ontvangen. Daarvoor kunt u klikken op de knop 'Beantwoorden'. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig.

Zo werkt het

Mijn Gemeente

Volg de status van uw aanvragen en bekijk uw online ingediende vragen via uw persoonlijke internet pagina van de gemeente. Log met DigiD in op Mijn Gemeente.