Uw bezoek aan de gemeente

Bij de Publieksdienst van de gemeente Hardenberg kunt u terecht voor alle gemeentelijke producten en diensten. De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag.

Bezoekadres locatie Hardenberg:
Stephanuspark 1
7772 HZ Hardenberg

Bezoekadres locatie Dedemsvaart:
Julianastraat 54 (De Baron)
7701 GM Dedemsvaart

Let op: in verband met de coronamaatregelen is de locatie in Dedemsvaart momenteel gesloten.

Op de bovenstaande locaties van de gemeente Hardenberg vindt u alle loketten op één centrale plaats. Bij binnenkomst bij de Publieksdienst kunt u gebruik maken van de informatiezuil. Hier kunt u aangeven wat de aanleiding is voor uw bezoek. U wordt dan direct doorverwezen naar het juiste loket. Het uitgangspunt is altijd dat u zo snel en goed mogelijk wordt geholpen.

Bij de balies van de Publieksdienst betaalt u snel en veilig met uw pinpas.

Bekijk waar u moet zijn door middel van de virtuele tour:

Maak eerst een afspraak
Voor uw bezoek aan de Publieksdienst van de gemeente Hardenberg dient u eerst een afspraak te maken. Dit kan online, of telefonisch via het nummer 14 0523.

Bij het maken van een afspraak ziet u in één oogopslag welke data en tijdstippen beschikbaar zijn. Een gemaakte afspraak is bovendien op een later moment online te wijzigen of te annuleren. Het is mogelijk om voor meerdere personen tegelijk een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Huisregels
De gemeente Hardenberg hanteert een aantal huisregels. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten.

Openingstijden

De locatie Hardenberg is, op afspraak, op de volgende momenten open:

Maandag: 08.30 - 12.30 uur
Dinsdag: 13.15 - 17.00 uur
Woensdag: 08.30 - 12.30 uur
Donderdag: 13.15 - 16.45 uur en 17.30 - 20.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 12.30 uur

De Publieksbalie in De Baron in Dedemsvaart is voorlopig gesloten.

Mijn Gemeente

Volg de status van uw aanvragen en bekijk uw online ingediende vragen via uw persoonlijke internet pagina van de gemeente. Log met DigiD in op Mijn Gemeente.