Overzicht evenementen

We willen niet meerdere evenementen op dezelfde plek op 1 dag. Dit is niet prettig voor de omgeving. Wilt u een evenement organiseren? Bekijk dan eerst de onderstaande evenementenkalender. Dan weet u wat er de komende tijd al op de agenda staat.

Voor het organiseren van evenementen hebt u een vergunning nodig. Vraag de vergunning minimaal 8 weken vóór die tijd aan.

Meer informatie over het aanvragen van een evenementenvergunning

Let op: onderstaande evenementenkalender is niet compleet. Het laat alleen de evenementen zien waarvoor we al een vergunning gaven. Of die nog in behandeling zijn. Wilt u meer informatie? Bel ons dan: telefoonnummer 14 0523 (kengetal niet nodig).

Aan dit overzicht kunt u geen rechten ontlenen.


Evenementen 2021

Evenementen 2022

Wilt u een evenement organiseren in 2022? Bekijk dan in dit overzicht voor welke evenementen al een vergunning is verleend of een vooraankondiging is gedaan.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.