Bedrijvenpark Einsteinstraat

Bedrijvenpark Einsteinstraat in Dedemsvaart is een particuliere ontwikkeling van Areca Projecten. Areca Projecten is het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de aangeboden informatie.

Bedrijvenpark Einsteinstraat grenst aan het levendige industrieterrein 'De Rollepaal' in Dedemsvaart. De nieuwe ontsluitingsweg heeft een aansluiting aan de Moerheimstraat, schuin tegenover de Galileïstraat. Aan de noordzijde sluit de Einsteinstraat aan op de Celsiusstraat. Hier bevindt u zich middenin de bedrijvigheid en uw bedrijf is optimaal bereikbaar.

Aan de zuidkant zijn ruime kavels beschikbaar met plek voor een bedrijf met nieuwbouwwoning. De industriekavels aan de noordzijde bieden ondernemers die willen starten of hun bedrijf uitbreiden de kans hun ambities te verwezenlijken.

Maak uw eigen ideeën waar
Het zuidelijke woon- en werkterrein wordt ontsloten door de weg en een groenstrook. Parallel aan de Einsteinstraat bevindt zich een strook van vijftien meter diep. Hier kunt u uw nieuwe woning laten bouwen, geheel volgens wens en naar uw eigen idee. De grond is bouwrijp, dus u kunt uw plannen meteen verwezenlijken.

Bent u een startende ondernemer, heeft u plannen uw bedrijf uit te breiden, of wilt u wonen en werken op een bedrijvige locatie? Dit is een unieke kans om aan uw plannen invulling te geven.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Areca Projecten via het telefoonnummer 0523 683 210 of e-mailadres info@areca-projecten.nl. Meer informatie is ook te vinden op de website van Areca Projecten.

Bedrijventeam

Wilt u ondersteuning? Neem contact op met het Bedrijventeam van de gemeente Hardenberg. Bekijk de contactgegevens.

Mijn bedrijvenloket

Met Mijn bedrijvenloket van de gemeente Hardenberg of uw persoonlijke Berichtenbox kunt u uw zaken digitaal regelen.