Vindt u ons duidelijk?

Als gemeente willen we duidelijk zijn voor inwoners en ondernemers. Daarom werken we hard aan duidelijke teksten op onze website, in e-mails, in brieven en in De Toren. Zodat iedereen ons begrijpt en mee kan doen.

Uw reactie helpt ons om duidelijker te schrijven

Om onze teksten duidelijker te maken, hebben we uw reactie nodig. Bij verschillende acties kunt u uw mening geven. Dat doet u makkelijk en snel via onderstaand formulier.Stuur onduidelijke brieven terug tijdens de Steffie-stickeractie

Tijdens de actieweek (2 tot en met 7 oktober 2023) stoppen we een sticker en retourenvelop bij onze brieven. Op de ontvangen brief kunt u aangeven wat u niet duidelijk vindt. Stuur de brief naar ons terug in de routerenvelop, plak de stickers daarop, en wij gaan ermee aan de slag! In het filmpje hieronder legt burgemeester Maarten Offinga uit hoe de actie werkt.

Meer informatie over de Steffie-stickeractie

Hebt u een onduidelijke brief gekregen zonder extra envelop? Ook dan kunt u ons laten weten dat u de brief niet duidelijk vindt. Gebruik daarvoor het digitale meldformulier. Of mail naar duidelijk@hardenberg.nl. U kunt ons ook bellen op 14 0523.


Geef uw mening over teksten op de website

Ook bij teksten op onze website willen we dat u direct snapt wat we bedoelen. Is dit niet zo? Klik dan onderaan de pagina op de vraag: vindt u de tekst op deze pagina duidelijk? 

U krijgt dan een korte vragenlijst over de tekst op die pagina. Als u die invult gebruiken wij uw mening om de tekst op die pagina duidelijker te maken.


Meld andere onduidelijke teksten

Ziet u een andere tekst van de gemeente die niet duidelijk is? Bijvoorbeeld op sociale media of in weekblad de Toren? Ook die kunt u bij ons melden.

Gebruik hiervoor hetzelfde digitale formulier. Of bel ons op 14 0523. Mailen kan ook naar duidelijk@hardenberg.nl.

Hebt u een andere vraag?

Hebt een vraag over de inhoud van de tekst? We helpen u graag.

Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Of bel ons op 14 0523

Meelezers gezocht

Wilt u vaker uw mening geven? 

Meld u aan voor de Meeleesgroep.

We sturen u dan af en toe een tekst via de e-mail om uw mening over te geven.