Tijdelijke standplaatsen voor horeca-ondernemers

Vanwege de landelijke maatregelen waarbij u als horeca-ondernemer te maken heeft met beperkingen, krijgt u de mogelijkheid om een tijdelijke standplaats in te richten. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, kunt u hiervoor toestemming vragen bij de gemeente.

Als de gemeente toestemming geeft, krijgt u een specifieke plek aangewezen. De toestemming is tijdelijk en geldt zolang de landelijk coronamaatregelen van het Kabinet gelden. De toestemming eindigt zodra deze landelijke maatregelen worden opgeheven of zodra er landelijk maatregelen komen die standplaatsen verbieden.

U moet zich bij de tijdelijke standplaats bij de bereiding en verkoop van voedsel en levensmiddelen houden aan de wettelijke hygiƫnevoorschriften. Ook moet u zich houden aan de landelijke richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand tot elkaar en het voorkomen van groepsvorming.

Heeft u belangstelling voor een tijdelijke standplaats? Vul dan onderstaand formulier in met bijgevoegd een kopie van:

  • Geldig legitimatiebewijs
  • Uittreksel van uw inschrijving bij de KvK of het Centrale Registratiekantoor
  • Bewijs van Wettelijk Aansprakelijkheidsverzekering
  • Kopie van keuringsrapport installatie waarin gekookt, gebakken of gebraden en/of gefrituurd kan worden.
  • Kopie van kentekenbewijs standplaatswagen
  • De maten van verkoopwagen met dissel en uitgeklapte luifel
  • Bewijs van de melding AIM.

Mail deze gegevens naar gemeente@hardenberg.nl.

Document

TitelTypeGrootteDownload
Aanvraag tijdelijke standplaats PDF295 KBDownload

Overzicht regelingen

Klik op de afbeelding voor de PDF-versie.

Overzicht met regelingen

Het Bedrijventeam helpt

Bent u ondernemer of zelfstandige in de gemeente Hardenberg? En heeft u vragen rondom het coronavirus? Mail het Bedrijventeam op ondernemen@hardenberg.nl.