Voor inwoners

We helpen u graag. Juist nu!
De coronacrisis is voor iedereen moeilijke periode. Als gemeente helpen wij onze inwoners graag als extra ondersteuning nodig is. Er zijn veel manieren waarop we u kunnen helpen. Op deze speciale pagina hebben we ze voor u op een rijtje gezet.

Translate this information

Contact met Samen Doen

Loopt u tijdens deze coronacrisis tegen moeilijkheden aan in uw leven? Met uw vragen over welzijn, zorg wonen of inkomen kunt u terecht bij Samen Doen.

Meer informatie voor Contact met Samen Doen

Gratis cursusaanbod

Zit u door de coronacrisis gedwongen thuis? Dan kunt u zich aanmelden voor het gratis online cursusaanbod van RegioOpleiders.

Meer informatie voor Gratis cursusaanbod

Regels voor sporten

Wilt u sporten? Dan gelden hiervoor voorwaarden. Sportclubs moeten eerst een protocol opstellen voordat zij trainingen mogen geven.

Meer informatie voor Regels voor sporten

Hulp bij geldproblemen

Bent u bezorgd over uw inkomen door de coronacrisis? De gemeente Hardenberg wil u graag helpen om te voorkomen dat u in de problemen komt.

Meer informatie voor Hulp bij geldproblemen

Goed voor elkaar

Stichting de Stuw heeft het project 'Goed voor elkaar'! gestart. Voor inwoners met hulpvragen maar ook voor inwoners met idee├źn en initiatieven.

Meer informatie voor Goed voor elkaar

Bij wie kunt u terecht?

We kunnen ons voorstellen dat u met vragen zit over de ondersteuning die u krijgt. In specifieke gevallen kunt u ook contact opnemen met uw zorgaanbieder.

Meer informatie voor Bij wie kunt u terecht?

Acute hulp

Soms kan het ook zijn dat u buiten werktijden dringend hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld als er sprake is van acute nood, of een bedreigende situatie.

Meer informatie voor Acute hulp