Voor inwoners

We helpen u graag. Juist nu!
De coronacrisis is voor iedereen moeilijke periode. Als gemeente helpen wij onze inwoners graag als extra ondersteuning nodig is. Er zijn veel manieren waarop we u kunnen helpen. Op deze speciale pagina hebben we ze voor u op een rijtje gezet.

Translate this information

Contact met Samen Doen

Loopt u tijdens deze coronacrisis tegen moeilijkheden aan in uw leven? Met uw vragen over welzijn, zorg wonen of inkomen kunt u terecht bij Samen Doen.

Meer informatie

Gratis cursusaanbod

Zit u door de coronacrisis gedwongen thuis? Dan kunt u zich aanmelden voor het gratis online cursusaanbod van RegioOpleiders.

Meer informatie

Regels voor sporten

Wilt u sporten? Dan gelden hiervoor voorwaarden. Sportclubs moeten eerst een protocol opstellen voordat zij trainingen mogen geven.

Meer informatie

Hulp bij geldproblemen

Bent u bezorgd over uw inkomen door de coronacrisis? De gemeente Hardenberg wil u graag helpen om te voorkomen dat u in de problemen komt.

Meer informatie

Goed voor elkaar

Stichting de Stuw heeft het project 'Goed voor elkaar'! gestart. Voor inwoners met hulpvragen maar ook voor inwoners met idee├źn en initiatieven.

Meer informatie

Bij wie kunt u terecht?

We kunnen ons voorstellen dat u met vragen zit over de ondersteuning die u krijgt. In specifieke gevallen kunt u ook contact opnemen met uw zorgaanbieder.

Meer informatie

Acute hulp

Soms kan het ook zijn dat u buiten werktijden dringend hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld als er sprake is van acute nood, of een bedreigende situatie.

Meer informatie