Voor inwoners

We helpen u graag. Juist nu!
De coronacrisis is voor iedereen moeilijke periode. Als gemeente helpen wij onze inwoners graag als extra ondersteuning nodig is. Er zijn veel manieren waarop we u kunnen helpen. Op deze speciale pagina hebben we ze voor u op een rijtje gezet.

Translate this information

Contact met Samen Doen

Loopt u tijdens deze coronacrisis tegen moeilijkheden aan in uw leven? Met uw vragen over welzijn, zorg wonen of inkomen kunt u terecht bij Samen Doen.

Meer informatie over Contact met Samen Doen

Noodopvang voor kinderen

Ouders met een cruciaal beroep, en kinderen in een kwetsbare positie kunnen voor noodopvang terecht bij hun eigen kinderopvang of school.

Meer informatie over Noodopvang voor kinderen

Bij wie kunt u terecht?

We kunnen ons voorstellen dat u met vragen zit over de ondersteuning die u krijgt. In specifieke gevallen kunt u ook contact opnemen met uw zorgaanbieder.

Meer informatie over Bij wie kunt u terecht?

Hulp bij geldproblemen

Bent u bezorgd over uw inkomen door de coronacrisis? De gemeente Hardenberg wil u graag helpen om te voorkomen dat u in de problemen komt.

Meer informatie over Hulp bij geldproblemen

Goed voor elkaar

Stichting de Stuw heeft het project 'Goed voor elkaar'! gestart. Voor inwoners met hulpvragen maar ook voor inwoners met idee├źn en initiatieven.

Meer informatie over Goed voor elkaar

Acute hulp

Soms kan het ook zijn dat u buiten werktijden dringend hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld als er sprake is van acute nood, of een bedreigende situatie.

Meer informatie over Acute hulp