Aanmelden voor gratis online cursusaanbod

Zit u door de coronacrisis gedwongen thuis? Dan willen wij u helpen om aan uw toekomst te werken. Wij bieden 100 inwoners en kleine zelfstandigen uit de gemeente Hardenberg 3 maanden lang het online cursusaanbod van RegioOpleiders gratis aan.

Er zijn veel verschillende cursussen die u kunt volgen. Van een cursus Excel, Leren presenteren, basiskennis van een vreemde taal, time-management tot bijvoorbeeld marketing- en salestrainingen.

U kiest zelf de cursussen die bij u passen. In 3 maanden tijd mag u zoveel cursussen volgen als u wilt. Deelname is volledig gratis. U betaalt ook geen eigen bijdrage.

U vindt het overzicht van cursussen en trainingen op de website van RegioOpleiders.

U kunt zich aanmelden als u:

  • door de coronacrisis zonder werkt bent komen te zitten, of
  • langere tijd geen werk hebt, of
  • een uitkering ontvangt,
  • door de coronacrisis als zzp'er minder omzet hebt, of
  • zich als zzp'er wilt laten omscholen.

Aanmelden 
Wilt u gebruik maken van dit aanbod? En bent u inwoners van de gemeente Hardenberg? Vul dan onderstaand formulier in. Wij behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Als uw aanmelding is goedgekeurd, sturen we uw gegevens naar RegioOpleiders. U krijgt van RegioOpleiders een link toegestuurd, waarmee u kunt inloggen op het aanbod met cursussen.

Aanvragen gratis opleidingen

Vul uw gegevens in

Publieksinformatienummer

Hebt u vragen over het coronavirus? Bel tussen 08.00 en 22.00 uur met het landelijke informatienummer: 0800 13 51.

Website Rijksoverheid

Het coronavirus heeft gevolgen voor onder meer het onderwijs, de kinderopvang, ondernemers, reizigers en het openbaar vervoer. Voor antwoorden op vragen kunt u terecht op de website van de Rijksoverheid.

Website RIVM

Voor antwoorden op vragen over uw gezondheid en het voorkomen van besmetting door het virus kunt u terecht op de website van het RIVM.