De Hardenbergse Quiz

Blijf zoveel mogelijk thuis is het advies van het kabinet. Alleen zo kunnen we samen het coronavirus onder controle houden. Maar thuisblijven is niet altijd even leuk. Vooral als u graag uw familie en vrienden wilt zien. Wij maken het makkelijk voor u. Met de Hardenbergse Quiz kunt u toch samen iets doen.

De Hardenbergse Quiz bestaat uit 75 vragen. U kunt de quiz samen met familie of vrienden online spelen via een videoverbinding. Eén iemand treedt op als spelleider. De andere deelnemers worden verdeeld over teams.

De quiz bestaat uit moeilijke, maar ook uit makkelijke vragen. Hierdoor kunnen kinderen goed meedoen aan de quiz. U kunt er bovendien voor kiezen om te spelen met of zonder meerkeuze antwoorden. Zo kunt u het niveau van de quiz naar wens aanpassen.

Lijkt het u leuk om de quiz te spelen? Download de quiz hieronder. Maar let op: in de vragenlijst staan ook de antwoorden genoemd. Zorg er dus voor alleen dat de spelleider de Vragenlijst download.

Publieksinformatienummer

Hebt u vragen over het coronavirus? Bel tussen 08.00 en 22.00 uur met het landelijke informatienummer: 0800 13 51.

Website Rijksoverheid

Het coronavirus heeft gevolgen voor onder meer het onderwijs, de kinderopvang, ondernemers, reizigers en het openbaar vervoer. Voor antwoorden op vragen kunt u terecht op de website van de Rijksoverheid.

Website RIVM

Voor antwoorden op vragen over uw gezondheid en het voorkomen van besmetting door het virus kunt u terecht op de website van het RIVM.