Coronacrisis

Vanwege het coronavirus gelden tot en met 6 april 2020 lokaal en landelijk maatregelen. Op deze pagina leest u hier meer over.

Hebt u vragen over het coronavirus? Bel tussen 08.00 en 22.00 uur met het landelijke publieksinformatienummer: 0800 13 51.

Translate this information

Onze dienstverlening

Het coronavirus heeft gevolgen voor de dienstverlening van de gemeente Hardenberg. Bekijk een volledig overzicht van maatregelen die zijn genomen.

Meer informatie

Voor inwoners

De coronacrisis is voor iedereen moeilijke periode. Als gemeente helpen wij onze inwoners in deze periode graag als extra ondersteuning nodig is.

Meer informatie

Voor ondernemers

Bekijk een overzicht met maatregelen en beschikbare regelingen voor bedrijven en (zelfstandige) ondernemers in de gemeente Hardenberg.

Meer informatie

Lokale evenementen

Evenementen in de gemeente gaan in ieder geval tot en met 1 juni niet door. Bekijk een overzicht van evenementen die zijn afgelast of uitgesteld.

Meer informatie

Overzicht met maatregelen

Voor heel Nederland zijn een groot aantal maatregelen afgekondigd. Daarnaast is voor de Veiligheidsregio IJsselland een noodverordening van kracht.

Meer informatie

Uw gezondheid

Het coronavirus wordt overgedragen door hoesten en niezen. Lees meer informatie over de verspreiding en het voorkomen van gezondheidsklachten.

Meer informatie