Coronacrisis

Vanwege het coronavirus gelden lokaal, regionaal en landelijk maatregelen. Op deze pagina leest u hier meer over.

Hebt u vragen over het coronavirus? Bel tussen 08.00 en 22.00 uur met het landelijke publieksinformatienummer: 0800 13 51.

Translate this information

Overzicht met maatregelen

Voor heel Nederland zijn een groot aantal maatregelen afgekondigd. Daarnaast is voor de Veiligheidsregio IJsselland een noodverordening van kracht.

Meer informatie over Overzicht met maatregelen

Onze dienstverlening

Het coronavirus heeft gevolgen voor de dienstverlening van de gemeente Hardenberg. Bekijk een volledig overzicht van maatregelen die zijn genomen.

Meer informatie over Onze dienstverlening

Regeling TONK

Kunt u uw woonkosten niet meer betalen? Dan kunt u een bijdrage vragen uit de regeling Tijdelijke ondersteuning noodzakelijke kosten (TONK).

Meer informatie over Regeling TONK

Avondklok

Tussen 21.00 uur en 04.30 uur blijft iedereen binnen. Alleen in een aantal gevallen mag u tijdens deze avondklok naar buiten gaan.

Meer informatie over Avondklok

Vaccineren

Er is een medicijn gemaakt dat u beschermt tegen het coronavirus. Als dit vaccin voor u klaarstaat, krijgt u een uitnodiging van een arts of van de GGD

Meer informatie over Vaccineren

Voor ondernemers

Bekijk een overzicht met maatregelen en beschikbare regelingen voor bedrijven en (zelfstandige) ondernemers in de gemeente Hardenberg.

Meer informatie over Voor ondernemers

Verenigingen en stichtingen

Voor (sport)verenigingen en stichtingen, die zijn getroffen door de maatregelen voor het coronavirus, zijn regelingen beschikbaar.

Meer informatie over Verenigingen en stichtingen

Voor inwoners

De coronacrisis is voor iedereen moeilijke periode. Als gemeente helpen wij onze inwoners in deze periode graag als extra ondersteuning nodig is.

Meer informatie over Voor inwoners

Uw gezondheid

Het coronavirus wordt overgedragen door hoesten en niezen. Lees meer informatie over de verspreiding en het voorkomen van gezondheidsklachten.

Meer informatie over Uw gezondheid

Actuele berichtgeving