Bedrijventerrein Broeklanden

Het bedrijventerrein Broeklanden is een grootschalig terrein voor de zwaardere categorie├źn bedrijven omvangrijk en/of watergebonden. De totale oppervlakte is 36 hectare en er is een interne segmentering voor bedrijven.

Een zichtzone aan de Duitslandweg voor representatieve bebouwing, een waterzone aan het kanaal, een zone voor kleinschalige lichte bedrijven aan de rand en een middengebied voor relatief zware en middelzware industrie.

Bereikbaarheid
Binnen 5 minuten bent u in Duitsland en in anderhalf uur in de randstad. Het bedrijventerrein is prima ontsloten door de Duitslandweg en direct gelegen aan de vaarweg Almelo-Coevorden. Het gebied ligt op relatief korte afstand van de A28, de corridor van de Randstad naar Noord-Duitsland en wordt ontsloten door Rijkswegen naar Drenthe Twente en een directe verbinding met Duitsland. Ideaal dus voor ondernemers die goede bereikbaarheid als een must beschouwen.

Parkmanagement
Voor bedrijventerrein Broeklanden is een parkmanagement door ondernemers ingesteld. Diensten als onderhoud private groen, bewaking en beveiliging worden door de ondernemers samen uitgevoerd.

Nutsvoorzieningen
Zodra u aan de slag gaat met uw bouwplannen, is het verstandig om voor de nutsvoorzieningen contact op te nemen met de nutsbedrijven.

Bedrijventeam

Wilt u ondersteuning? Neem contact op met het Bedrijventeam van de gemeente Hardenberg. Bekijk de contactgegevens.

Mijn bedrijvenloket

Met Mijn bedrijvenloket van de gemeente Hardenberg of uw persoonlijke Berichtenbox kunt u uw zaken digitaal regelen.