Zestiende Wijk 15, Dedemsvaart - Ontwerp

Vanaf donderdag 29 september 2022 kunt u het ontwerpwijzigingsplan 'Wijziging Bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, Zestiende Wijk 15 Dedemsvaart' zes weken lang bekijken. Dit kan tot uiterlijk woensdag 9 november 2022.

Het wijzigingsplan gaat over Zestiende Wijk 15 in Dedemsvaart. Het is bedoeld om de bestaande bedrijfswoning met agrarische bestemming om te zetten in een reguliere woning met een woonbestemming.

Hoe kunt u het plan inzien?

Het ontwerpwijzigingsplan ligt vanaf donderdag 29 september 2022 op de volgende manieren ter inzage:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u zoekt op het plannummer NL.IMRO.0160.WBP00055-OW01.
  • Op papier bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Hardenberg. Hiervoor maakt u eerst een afspraak.

Zienswijzen indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.