Sibculo, uitbreiding bijzondere begraafplaats - Ontwerp

Vanaf donderdag 23 december 2021 kunt u het ontwerpbestemmingsplan ‘Sibculo, uitbreiding bijzondere begraafplaats Sibculo' 6 weken lang inzien. De laatste dag is woensdag 2 februari 2022. 

Het bestemmingsplan gaat over de begraafplaats aan de Kloosterstraat in Sibculo. Het doel van het ontwerpbestemmingsplan is om uitgbreiding van de begraafplaats mogelijk te maken. 

Plan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf donderdag 23 december 2021 op deze manieren inzien:

  • Digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u zoekt op het plannummer NL.IMRO.0160.0000BP00367-OW01.
  • Op papier bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Hardenberg. Hiervoor maakt u eerst online een afspraak. U kunt ook bellen met 14 0523.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.