Moeshoekweg 10 - Slagharen

Vanaf donderdag 12 mei 2022 kunt u het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Moeshoekweg 10 Slagharen' inzien. Enn het ontwerpbesluit voor de vaststelling van hogere grenswaarden (Wet geluidshinder en Besluit geluidshinder). Dit kan tot uiterlijk woensdag 22 juni 2022.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is bedoeld om het slopen van landschapsontsierende bebouwing en de bouwing van een nieuwe woning mogelijk te maken bij Moeshoekweg 10 in Slagharen. Een gedeelte van de bedrijfsbebouwing blijft en wordt gebruikt voor een kleinschalig aannemersbedrijf en statische opslag. Het perceel krijgt een bedrijsvestemming. De grond met de bestaande woning krijgt een woonbestemming

Besluit vaststelling hogere grenswaarden

Dit besluit gaat over het bouwen van een woning bij Moeshoekweg 10 in Slagharen. Bij de zuidgevel wordt de voorkeursgrenswaarde overschreden. Maar de maximale te ontheffen geluidbelasting wordt niet overschreden.

Plan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf donderdag 12 mei 2022 op de volgende manieren inzien:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u zoekt op het plannummer NL.IMRO.0160.0000BP00383-OW01
  • Op papier bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Hardenberg. Hiervoor maakt u eerst een afspraak.

Het besluit vaststelling hogere grenswaarden kunt vanaf donderdag 12 mei op afspraak inzien bij de publieksbalie in het gemeentehuis van Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.