Landgoed De Groote Scheere - ontwerp

Vanaf donderdag 23 juni 2022 kunt u het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Landgoed De Groote Scheere' zes weken lang bekijken. Dit kan tot uiterlijk woensdag 3 augustus 2022.

Het bestemmingsplan gaat over het grondgebied van Landgoed De Groote Scheere in Holthone en omgeving. De bestemmingsplannen die nu gelden worden opgenomen in dit nieuwe bestemmingsplan. Hiermee wordt dit bestemmingsplan het nieuwe planologische kader. 

Ook veranderen een paar bestemmingen. Scheerseweg 1 in Holthone krijgt een woonbestemming. Bij Holthonerweg 18 krijgt de bestaande schuur de bestemming buurtschuur. En een aantal landschapselementen worden positief bestemd.

Plan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf donderdag 23 juni 2022 op de volgende manieren inzien:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u zoekt op het adres of het plannummer NL.IMRO.0160.0000BP00358-OW01.
  • Op papier bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Hardenberg. Hiervoor maakt u eerst een afspraak.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.