Haarweg 24/28 en Brinkweg 2/2a, Bergentheim - ontwerp

Vanaf donderdag 23 juni 2022 kunt u het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Haarweg tussen 24 en 28 en Brinkweg 2/2a Bergentheim' zes weken lang bekijken. Dit kan tot uiterlijk woensdag 3 augustus 2022.

Het bestemmingsplan gaat over de stukken grond aan de Haarweg in Bergentheim, tussen huisnummers 24 en 26. Dankzij dit plan kunnen er tussen nummer 24 en 26 twee woningen gebouwd worden en 1 woning bij huisnummer 26. De argrarische bestemming van Haarweg 26 verandert dan in een woonbestemming.

Het plan gaat ook over Brinkweg 2-2a in Bergentheim. Daar veranderen we de agrarische bestemming in een woonbestemming. De stallen worden gesloopt.

Plan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf donderdag 23 juni 2022 op de volgende manieren inzien:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u zoekt op het adres of het plannummer NL.IMRO.0160.0000BP00392-OW01.
  • Op papier bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Hardenberg. Hiervoor maakt u eerst een afspraak.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.