Dedemvaartseweg-Noord 174, Lutten - Ontwerp

Vanaf donderdag 10 februari 2022 kunt u het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Dedemsvaartseweg-Noord 174, Lutten' inzien. Dit kan tot uiterlijk woensdag 23 maart 2022.

Het bestemmingsplan gaat over Dedemsvaartseweg-Noord 174 in Lutten. Het plan maakt het mogelijk om de huidige agrarische bestemming met agrarisch bouwvlak om te zetten naar een bedrijfsbestemming. Zodat er een motorreparatiebedrijf kan komen.

De bestaande bedrijfsgebouwen worden vervangen door een kleiner bedrijfsgebouw. Hiermee helpt het plan ook mee aan het verminderen van landschapsontsierende gebouwen.

Plan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf donderdag 10 februari  2022 als volgt inzien:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u zoekt op het plannummer NL.IMRO.0160.0000BP00224-OW01.
  • Op papier bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Hardenberg. Hiervoor maakt u eerst een afspraak.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.