De Veenderij 18 Dedemsvaart - Ontwerp

Vanaf donderdag 10 november 2022 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Hardenberg, De Veenderij 18 Dedemsvaart’ zes weken lang ter inzage. De laatste dag dat u het plan kunt bekijken is woensdag 21 december 2022.

Het bestemmingsplan gaat over De Veenderij 18 in Dedemsvaart. Met dit ontwerp maken we de bouw van een woning mogelijk. Op deze locatie zat eerder een pluimveebedrijf. Op dit moment staat er geen bebouwing op deze locatie.

Hoe kunt u het plan inzien?

Het bestemmingsplan kunt u vanaf donderdag 10 november 2022 op de volgende manieren inzien:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u zoekt op het plannummer NL.IMRO.0160.0000BP00380-OW01.
  • Op papier bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Hardenberg. Hiervoor maakt u eerst een afspraak.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.