Bruine Kuilenweg 1, Ane - vastgesteld

Op 24 mei 2022 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan "Buitengebied Hardenberg, Bruine Kuilenweg 1 Ane" vastgesteld. Er is hierbij niets veranderd aan het ontwerp. Ook zijn er geen zienswijzen over het ontwerpplan binnengekomen.

Vanaf donderdag 9 juni 2022 kunt u het bestemmingsplan met vaststellingsbesluit bekijken. Het bestemmingsplan gaat over Bruine Kuilenweg 1 in Ane. En is bedoeld om de sloop van landschapsontsierende bebouwing mogelijk te maken. En de bouw van twee compensatiewoningen. Het hele perceel krijgt daarmee een woonbestemming voor 3 woningen (de bestaande en twee compensatiewoningen).

Hoe kunt u het plan inzien?

Het bestemmingsplan kunt u vanaf donderdag 9 juni 2022 op de volgende manieren inzien:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u zoekt op het plannummer NL.IMRO.0160.0000BP00384-VG01.
  • Op papier bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Hardenberg. Hiervoor maakt u eerst een afspraak.

Beroep instellen

U kunt beroep instellen van vrijdag 10 juni tot en met donderdag 21 juli 2022.

Hoe u beroep instelt, staat op de website van de Raad van State.

Voorlopige voorziening

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op de besluiten. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend een voorlopige voorziening vragen.

Het verzoek om voorlopige voorziening kan worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op dezelfde wijze als beroep. Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treden de besluiten die het betreft niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.