Balkbrug, Molenweg 4 - vastgesteld

Op 12 juli heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan "Balkbrug, Molenweg 4" vastgesteld. Er is hierbij niets veranderd aan het ontwerp. Ook zijn er geen zienswijzen over het ontwerpplan binnengekomen.

Vanaf donderdag 28 juli 2022 ligt het bestemmingsplan met vaststellingsbesluit ter inzage. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Molenweg in Balkbrug. Het bestemmingsplan is bedoeld om de bouw van een supermarkt mogelijk te maken op het perceel.

Hoe kunt u het plan inzien?

Het bestemmingsplan kunt u vanaf donderdag 28 juli 2022 op de volgende manieren inzien:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u zoekt op het plannummer NL.IMRO.0160.0000BP00175-VG01.
  • Op papier bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Hardenberg. Hiervoor maakt u eerst een afspraak.

Beroep instellen

Vanaf vrijdag 29 juli 2022 kunnen belanghebbenden gedurende een termijn van 6 weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep instellen kan door een ondertekende brief te sturen met uw naam, adres en contactgegevens, de datum, een omschrijving van het besluit waarmee u het niet eens bent én waarom u het daar niet mee eens bent naar de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Meer informatie over het instellen van beroep vindt u op de website van de Raad van State. Let op: beroep kan niet worden ingesteld per e-mail.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.