Bedrijventerreinen

In de gemeente Hardenberg zijn meerdere bedrijventerreinen. De terreinen zijn geschikt voor verschillende soorten bedrijven.

Op bestaande terreinen is nog ruimte voor nieuwe bedrijven. Of voor de uitbreiding van bedrijven. De gemeente zorgt ook voor nieuwe bedrijventerreinen.Ruimte om te ondernemen

In de gemeente Hardenberg krijgen ondernemers letterlijk de ruimte om te ondernemen. Daarvoor zijn voldoende bedrijventerreinen. Er is ook veel aandacht voor de kwaliteit van de bedrijventerreinen. Het bedrijventeam denkt graag mee over de kansen en mogelijkheden.

Bedrijventerreinen in Hardenberg en Dedemsvaart

Voor bedrijven die veel ruimte nodig hebben, zijn er de bedrijventerreinen Broeklanden, Broeklanden-Zuid en de Kop van Broeklanden in Hardenberg. Hier is ook plek voor zwaardere industrie. Het terrein is flexibel in te delen. Ondernemers hebben hier dus veel mogelijkheden.

  • Op Broeklanden-Zuid vindt u al de grootste grondstoffenfabriek voor kunststof van Europa. En ook Moderna. We breiden Broeklanden-Zuid verder uit. Bedrijven in lichte en zwaardere milieucategorie├źn kunnen hier terecht.
  • In Dedemsvaart breiden we bedrijventerrein Rollepaal uit. Ook hier is plek voor zwaardere industrie.
  • In Hardenberg komen de nieuwe bedrijventerreinen Heemserpoort en De Boschkamp. Met gewone bedrijfskavels, en kavels waar u naast uw bedrijf kunt wonen.

Grondprijzen

De grondprijzen verschillen per bedrijventerrein. Elk jaar passen we de grondprijzen aan. De prijzen staan in de grondprijsbrief.

Lees meer over de grondprijzenBlijf op de hoogte

Hebt u een vraag over de mogelijkheden op een van de nieuwe bedrijventerreinen?

Neem contact op met het bedrijventeam


Bedrijventeam

Ons bedrijventeam is het eerste aanspreekpunt bij de gemeente voor u als ondernemer. Wilt u uw bedrijf uitbreiden? Bent u op zoek naar bedrijfsgrond? Hebt u een vergunning nodig? Of wilt u weten welke subsidies er zijn? Het bedrijventeam helpt graag.

Lees meer over het bedrijventeam


Bedrijventeam

Wilt u ondersteuning? Neem contact op met het Bedrijventeam van de gemeente Hardenberg.

Lees verder

Ondernemen in Hardenberg

Wilt u op de hoogte blijven over ontwikkelingen in de gemeente? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief Ondernemen in Hardenberg.

Inschrijven