Wandel op 25 mei mee met de burgemeester door Mariënberg

De Route 29 is in volle gang! Elke maand wandelen inwoners een stukje mee met burgemeester Maarten Offinga door hun woonplaats. Zij vertellen wat er gebeurt in het dorp en laten hun dorp zien. Of ze vertellen een bijzonder verhaal. Op woensdag 25 mei wandelt de burgemeester door Mariënberg. Je kunt je vanaf nu aanmelden om een stukje mee te wandelen.

Route 29 logo

Maarten Offinga wandelde eerder al door Radewijk, Ebbenbroek, Bruchterveld en Kloosterhaar. Eind april is Sibculo aan de beurt. Door samen met inwoners te wandelen, maakt de burgemeester kennis met de dorpen en de mensen die er wonen of werken.

Op woensdag 25 mei gaat de Route 29 verder. Dan wandelt de burgemeester door Mariënberg. Inwoners kunnen een stukje meewandelen en tijdens de wandeling laten zien wat hun woonomgeving bijzonder maakt. Het is ook mogelijk om plekken of onderwerpen aan te dragen die de burgemeester zeker moet bekijken tijdens de wandeling.

Aanmelden voor de wandeling in Mariënberg

Wie op 25 mei een stukje mee wil wandelen door Mariënberg, een bijzondere plek wil laten zien of een onderwerp dat speelt in Mariënberg wil bespreken, kan dit voor 1 mei 2022 mailen naar route29@hardenberg.nl. Of vul het formulier in op www.hardenberg.nl/route29.


Bekijk de video’s van de Route 29

Eind februari wandelde Maarten Offinga tijdens een regenachtige donderdag door Ebbenbroek en Bruchterveld. Wil je weten wie er mee wandelde en wat hij onderweg tegenkwam? Bekijk de video op www.hardenberg.nl/route29.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.