Wandel mee met de burgemeester door Ebbenbroek en Bruchterveld op 17 februari 2021

Op donderdag 17 februari 2022 gaat de Route 29 verder. Burgemeester Maarten Offinga wandelt dan door Ebbenbroek en Bruchterveld. Het is mogelijk een stukje mee te wandelen. Ook tips voor plekken die de burgemeester zeker moet bezoeken tijdens zijn wandeling zijn welkom.

Maarten Offinga wandelt vanaf 2022 de Route 29 door alle 29 kernen in de gemeente Hardenberg. Hier trekt hij elke maand een middag voor uit. Op deze manier wil de burgemeester de kernen en de inwoners nog beter leren kennen. De Route 29 gaat op 27 januari van start. De burgemeester wandelt dan door Radewijk, Hoogenweg, Venebrugge. Op donderdag 17 februari 2022 gaat de Route 29 verder door Ebbenbroek en Bruchterveld.

Wie wil een stukje meewandelen?

Maarten Offinga nodigt inwoners uit om een stukje mee te wandelen. Want hij is benieuwd naar de verhalen over de kern of over een bijzondere plek. Tips voor plekken die hij zeker moet bezoeken zijn welkom. “Welke plek mag ik zeker niet overslaan? Is er iemand met een bijzonder verhaal? Of wilt u zelf een stukje meewandelen? Ik ben benieuwd naar de ideeën en tips en kijk erg uit naar deze wandeling!”

Aanmelden

Tips, ideeën of aanmeldingen om mee te wandelen tijdens de Route 29 door Ebbenbroek en Bruchterveld kunnen tot 1 februari gemaild worden naar route29@hardenberg.nl. Of vul het aanmeldformulier in op www.hardenberg.nl/route29

Tips voor de wandeling door Radewijk, Hoogenweg en Venebrugge kunnen nog tot en met 1 februari worden gestuurd. Op basis van de tips en ideeën zet de burgemeester de route uit en maakt hij een keuze voor de plekken die hij bezoekt en de mensen die een stukje mee kunnen wandelen.

Meer weten? Kijk op www.hardenberg.nl/route29

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.