Nieuwe webinar energieneutraal verbouwen op 11 januari 2022

Wilt u informatie over energieneutraal en energiepositief bouwen? Meld u dan aan voor het komende webinar op 11 januari 2022.

Sinds 2018 bieden vijf gemeenten in West-Overijssel workshops aan over energieneutraal verbouwen. Door de coronacrisis konden geplande workshops niet doorgaan. Daarom werden de workshops omgezet in webinars. Een groot succes zo blijkt. Meer dan 500 mensen deed mee aan 1 van de webinars of keek deze terug. Met de webinars worden dan ook meer mensen bereikt dan met de workshops op locatie. 

Voor wie zijn de webinars?

De webinars zijn voor woningeigenaren die verbouwplannen hebben of aan de slag willen met het energieneutraal maken van hun woning. In het eerste webinar geeft in één uur een deskundige energieneutraalcoach informatie over isoleren, energie opwekken, ventilatie en verwarmen. Ook zijn er webinars over specifieke onderwerpen.

Zeer informatief en duidelijk

Deelnemers beoordelen de webinars met een ruime 8. Ze geven aan dat de webinars een goed overzicht geven van de mogelijkheden en zeer informatief zijn.

Meld u aan voor het webinar van 11 januari

Het eerstvolgende webinar is op 11 januari. Wilt u ook informatie over energieneutraal en energiepositief bouwen? Meld u dan aan voor het webinar op www.duurzaambouwloket.nl/env


 

 


 

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.