Kom op 19 maart 2022 ook in actie voor een schone straat

Op zaterdag 19 maart 2022 is het weer Landelijke Opschoondag. Op deze dag houdt heel Nederland een grote voorjaarsschoonmaak. Straten, pleinen en buurten. Zo gaat iedereen met een mooie, schone straat het voorjaar in. U doet toch ook mee? 

Landelijke Opschoondag 19 maart 2022

Mooi Schoon is het zwerfvuilprogramma van ROVA. Mooi schoon voert elk voorjaar campagne voor de Landelijke Opschoondag. Dit gebeurt samen met achttien gemeenten. Daarnaast brengen ze de voorjaarsschoonmaak van straten en buurten onder de aandacht. Want in het voorjaar gaat men weer meer naar buiten. En spelen de kinderen weer op straat. Dat doen we het liefst in een schone buurt. Hier heeft de natuur de ruimte om tot bloei te komen.

Daarom de volgede oproep aan gezinnen en actieve buurtbewoners: kom in actie. Maak je straat schoon. En let natuurlijk op de geldende coronamaatregelen.

Kom ook in actie!

Wilt u meer informatie over de Landelijke Opschoondag? Of bent u op zoek naar handige opruimtips? Kijk dan op mooi-schoon.nl/LOD2022. Samen, binnen de geldende coronamaatregelen, maken we de straten weer mooi schoon. Zo gaat ook jouw buurt fris het voorjaar in!

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.