De Route 29 is op 7 juli in Diffelen en Rheeze

Burgemeester Maarten Offinga wandelt de Route 29 door de gemeente Hardenberg. Op donderdagochtend 7 juli wandelt hij door Diffelen en Rheeze.

De Route 29 ging eerder dit jaar al door Radewijk, Hoogenweg, Venebrugge, Ebbenbroek, Bruchterveld, Kloosterhaar, Sibculo en Mariënberg. Wil je een stukje meewandelen? Meld je dan aan via www.hardenberg.nl/route29.

Wandel mee met de burgemeester

De Route 29 gaat op donderdag 7 juli tussen 09.00 en 12.00 verder. Dan wandelt Maarten Offinga door Diffelen en Rheeze. Wil je een stukje meewandelen? Wil je iets laten zien? Of heb je een tip of een bijzonder verhaal wat je wilt vertellen? Meld je dan aan om een stukje mee te wandelen. Dat kan door te mailen naar route29@hardenberg.nl of via het formulier op www.hardenberg.nl/route29.

Meld je aan

Aanmelden kan tot 17 juni 2022. Op basis van de tips en ideeën zet de burgemeester de route uit. En maakt hij een keuze voor de plekken die hij bezoekt en de mensen die een stukje mee kunnen wandelen.

Bekijk de video’s van de Route 29

Eind maart was de Route 29 in Kloosterhaar. Het videoverslag van deze wandeling kun je nu bekijken op www.hardenberg.nl/route29. Eind april wandelde Maarten Offinga door Sibculo en vorige week was hij in Mariënberg. De videoverslagen van deze wandelingen kun je binnenkort ook online bekijken.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.