De Route 29 gaat na de zomer verder door Oud-Bergentheim, Gouden Ploeg, Bergentheim en Brucht

Na de zomervakantie pakt burgemeester Maarten Offinga de Route 29 weer op. Op 29 september wandelt hij door Oud-Bergentheim, Gouden Ploeg, Bergentheim en Brucht. Wie mee wil wandelen kan zich tot 5 september 2022 aanmelden via www.hardenberg.nl/route29.

In januari is burgemeester Maarten Offinga gestart met de Route 29. Elke maand wandelt hij door een van de 29 kernen in de gemeente. Tijdens zijn wandelingen door de gemeente leert hij de kernen en de inwoners nog beter kennen. “Ik heb tijdens de wandelingen in de afgelopen maanden ontzettend leuke gesprekken gehad, mooie verhalen gehoord, bijzondere plekken gezien en veel geleerd over de geschiedenis van de kernen.”

Programma tot en met januari 2023

In de afgelopen maanden wandelde de burgmeester door het zuidelijke deel van de gemeente Harenberg. Na de zomer pakt hij de Route 29 weer op. Hij wandelt dan door de volgende kernen:

  • 29 september 2022: Bergentheim, Oud-Bergentheim, Brucht, Gouden Ploeg
  • 26 oktober 2022: Hardenberg: Heemse en Marslanden
  • 24 november 2022: Collendoorn, Heemserveen en Rheezerveen
  • 22 december 2022: Dedemsvaart
  • 26 januari 2023: Balkbrug en Avereest/Oud-Avereest

Wandelt u mee?

Inwoners die een stukje willen meewandelen of iets willen laten zien kunnen zich aanmelden. Ook suggesties voor de route of plekken die de burgemeester tijdens zijn wandeling zeker moet bezoeken zijn welkom. Aanmelden om mee te wandelen door Oud-Bergentheim, Gouden Ploeg, Bergentheim of Brucht kan tot 5 september 2022 via het formulier op www.hardenberg.nl/route29 of door te mailen naar route29@hardenberg.nl

Op basis van alle aanmeldingen maakt de burgemeester de precieze route. Inwoners die mee kunnen wandelen krijgen na hun aanmelding bericht.

Videoverslag

Kijk voor meer informatie op www.hardenberg.nl/route29. Hier staan ook de videoverslagen van de wandelingen die al geweest zijn.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.