GGD IJsselland sluit vaccinatielocatie Hardenberg

maandag 11 oktober 2021 09:38

GGD IJsselland sluit half oktober de vaccinatielocatie in Hardenberg. “Je kunt je hier nog tot en met zaterdag 16 oktober laten vaccineren”, vertelt Sebastiaan van Buuren, projectleider vaccineren. Na deze datum kun je bijvoorbeeld terecht in Hoogeveen of Zwolle. 

“Daarnaast is het mogelijk om zonder afspraak een vaccinatie te halen in de vaccinatiebus”, geeft Van Buuren aan. De actuele route staat op ggdijsselland.nl/vaccinatiebus. “Het blijft dus mogelijk om je in de buurt van je eigen gemeente bij de GGD te laten vaccineren.” In de regio IJsselland blijven na de sluiting van Hardenberg nog twee vaccinatielocaties (Zwolle en Deventer) geopend, zijn er verschillende pop-up locaties en rijdt de vaccinatiebus.

Openingstijden testen en vaccineren

Je kunt je bij GGD IJsselland zowel met als zonder afspraak laten vaccineren. De actuele openingstijden staan op onze website. Zie voor meer informatie over de vaccinatielocatie Hoogeveen op de website van GGD Drenthe.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.