Gezocht: wandelaars en fietsers die willen helpen

vrijdag 10 september 2021 15:53

Fietst of wandelt u vaak door de prachtige natuur in de gemeente Hardenberg? Dan kunnen we uw hulp gebruiken. Als één van de eersten ziet u het als borden langs fiets- en wandelroutes in onze gemeente kapot zijn. Als routecontroleur kunt u dit meteen melden.

We willen graag onze fiets- en wandelroutes mooi houden. Daarvoor gebruiken we routecontroleurs. Echte buitenmensen die houden van natuur en cultuur en die de routes in onze gemeente goed kennen. 

Routecontroleurs zijn vrijwilligers die 2 keer per jaar langs de wandel- en fietsborden in onze gemeente lopen of fietsen. Is er iets kapot? Of ligt er iets op de route in de weg? Dan melden ze dat. Zo houden ze hun eigen woonomgeving mooi.

Wilt u ook helpen als routecontroleur?

Mail naar Arno Krediet: akrediet@marketingoost.nl. Zet in uw mail waarom u wilt helpen, wat uw woonplaats  is en of u veel fietst en/of loopt. Meer informatie staat op de website van MarketingOost.

Samen houden de routecontroleurs in totaal 3.300 kilometer aan wandel- en fietsroutes in de gaten in de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Kampen, Ommen, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.