Hé Terugwinnaar, doe jij ook mee met de online grondstoffenspeurtocht?

donderdag 29 april 2021 14:48

Speciaal voor inwoners van de gemeente Hardenberg heeft ROVA, samen met de gemeente, een online grondstoffenspeurtocht ontwikkeld die dwars door het centrum van Hardenberg gaat. Denkt u al een echte Terugwinnaar te zijn? Speur dan ook mee, beantwoord de vragen, verdien zoveel mogelijk punten. Onderweg ontdekt u leuke weetjes over afval en grondstoffen!

De speurtocht is ontwikkeld voor gezinnen met (jonge) kinderen. Zo kunnen zij coronaproof en op een leuke, laagdrempelige en interactieve manier meer te weten komen over hoe afval en grondstoffen worden ingezameld, wat er vervolgens mee wordt gedaan en wat het uiteindelijk oplevert. En dat alles terwijl u een leuke wandeling door uw eigen gemeente maakt.

Meedoen? Dit heeft u nodig

Om mee te doen aan de speurtocht heeft u alleen een smartphone met internetverbinding nodig. Ga naar www.rova.nl/speureninhardenberg, lees de informatie, navigeer naar het startpunt en volg de instructies! Gaat u speuren? Super! Alvast heel veel plezier. Houd altijd uw omgeving goed in de gaten en houd u aan de verkeersregels. Zorg ook dat de locatievoorziening voor uw browser ingeschakeld is, anders werkt het kompas niet. U kunt dit instellen via de instellingen van uw telefoon.

Deel uw score en win een prijs!

Uitgespeurd? Dan zijn we heel benieuwd naar uw score! Deel een screenshot van uw score op Facebook of Instagram, onder vermelding van #Terugwinnaars en @gemeentehardenberg. Onder de inzendingen verloten we op 31 mei een leuke prijs.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.