Gymzalen en sporthallen mogen weer open

vrijdag 03 juli 2020 11:08

Vanwege de versoepeling van de coronamaatregelen mogen sinds 1 juli de gymzalen en sporthallen in de gemeente weer worden gebruikt. De versoepeling valt nagenoeg samen met de start van de schoolvakanties in onze regio. Maar na de vakantie kunnen de scholen dus weer terecht en ook de diverse binnensportverenigingen.

Alle gebruikers moeten zich wel aan een aantal spelregels houden om mogelijke besmetting zo veel mogelijk te voorkomen. Per gymzaal en sporthal kunnen deze spelregels verschillen omdat niet alle gebouwen gelijk zijn. Wat bij de ene gymzaal wel kan, kan mogelijk bij een andere niet. De gemeente zet dit netjes voor u op een rij.

Alle vaste gebruikers zullen ruim voor het nieuwe seizoen worden geïnformeerd. Bij alle zalen komt bovendien een bord te hangen waarop staat wat gebruikers niet of juist wel moeten doen. Als iedereen zich verantwoord gedraagt, dan houden we onszelf en elkaar gezond.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.