Zwembaden De Slag en de Kiefer weer beperkt open

maandag 18 mei 2020 13:04
Zwembaden De Slag en de Kiefer weer beperkt open

Zwembad De Slag in Hardenberg en zwembad De Kiefer in Dedemsvaart zijn weer beperkt open. Om te kunnen zwemmen moet u zich vooraf inschrijven.

Om te zorgen dat alles volgens de richtlijnen van het RIVM verloopt, zijn de openingstijden van de overdekte zwembaden aangepast en is het aantal zwemmers beperkt.

Actuele informatie en openingstijden leest u op:

Inschrijven
Om banen te kunnen zwemmen, moet u zich vooraf inschrijven. Dit kan telefonisch voor De Slag op 0523 289 465. Voor De Kiefer belt u: 0523 610 123.

Zwemlessen
Deze week wordt gestart met een aantal zwemlesgroepen. Eerst komen alleen de kinderen die in het diepe bad les hebben, omdat daar meer afstand gehouden kan worden. Andere kinderen moeten nog even geduld hebben. Zij worden op de hoogte gebracht zodra ook de zwemlessen in de ondiepe gedeeltes kunnen starten.

Als het virus onder controle blijft, worden op een later moment ook de groepslessen weer opgestart. Daarna volgt het recreatief zwemmen.

Basisregels

  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Trek thuis uw badkleding aan.
  • Douchen is niet mogelijk.
  • Kom maximaal 10 minuten voor de afgesproken tijd naar het zwembad.
  • Was uw handen met zeep of desinfectans.
  • Drinken uit de kraan is niet mogelijk. Neem een eigen gevulde bidon mee.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.