Spookfactuur in omloop voor gemeentelijke belastingen

dinsdag 12 mei 2020 17:33

Er is een spookfactuur in omloop van Loansma & Partners. Dit is een factuur voor gemeentelijke belastingen. De factuur is niet in opdracht van de gemeente Hardenberg verstuurd. Betaal de factuur dus niet.

Net als bij andere gemeenten is ook bij ons de vraag binnengekomen over de factuur van Loansma & Partners. Het televisieprogramma Opgelicht?! publiceerde gisteren al meer informatie over deze valse e-mails. Uit onderzoek blijkt deze factuur ook onder andere bedrijfsnamen te worden verstuurd.

Hebt u de factuur of aanmaning ook ontvangen? Betaal deze dan niet. Twijfelt u over de echtheid van een factuur van de gemeente? Dan kunt u ons altijd bellen op 14 0523. Wij adviseren u graag.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.