Skatebaan in Kruserbrinkpark aan Parkweg Hardenberg gesloten

maandag 06 april 2020 11:10

Sinds zaterdagmiddag 4 april 2020 is de skatebaan in het Kruserbrinkpark aan de Parkweg in Hardenberg gesloten.

Eén van de landelijke coronamaatregelen is dat groepsvorming (al dan niet toevallig) in de publieke ruimte verboden is. Er is sprake van een groep wanneer meer dan twee personen geen afstand van 1,5 meter houden.

In de afgelopen periode is meerdere keren geconstateerd dat gebruikers van de skatebaan zich niet aan deze regels hielden. Zij waren met meer dan twee personen op of rond de skatebaan zonder daarbij minstens 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

Ondanks waarschuwingen en opgelegde boetes bleven mensen hier de regels overtreden. Daarom heeft de voorzitter van de Veiligheidsregio besloten de skatebaan onmiddellijk te sluiten. De sluiting geldt in ieder geval tot en met 28 april 2020.

Eerder al besloot de gemeente om de gemeentelijke sportparken af te sluiten.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.