NOW voor ondernemers opengesteld

maandag 06 april 2020 16:47

De Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW) voor ondernemers is met ingang van vandaag opengesteld. De noodmaatregel is één van de beschikbare regelingen voor ondernemers tijdens de coronacrisis.

Als ondernemers omzetverlies verwachten (minimaal 20%) kunnen zij bij het UWV voor een periode van drie maanden een tegemoetkoming in de loonkosten aanvragen.

De noodmaatregel is de vervanger van de huidige regeling werktijdverkorting. De NOW is aan te vragen op de website van het UWV.

Bedrijventeam
Hebt u hulp nodig om wegwijs te worden in alle regelingen? Kijk dan op www.hardenberg.nl/coronavirus voor meer informatie. Of neem contact op met het Bedrijventeam op ondernemen@hardenberg.nl.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.