Huuruitstel voor gemeentelijke gebouwen

dinsdag 07 april 2020 16:18

Bedrijven, zzp'ers en een aantal (sport)verenigingen en stichtingen die een ruimte huren in een gebouw dat van de gemeente Hardenberg is, krijgen huuruitstel. Dat heeft het college van B&W besloten. De gemeente doet dit om hen tegemoet te komen tijdens de coronacrisis.

Het kabinet heeft medio maart verregaande en langdurige maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Hierdoor zijn veel ondernemers, zzp'ers, stichtingen en (sport)verenigingen in hun bedrijfsvoering zwaar getroffen.

De gemeente Hardenberg verhuurt een aantal panden aan deze groep, en heeft daarom nu besloten hen tegemoet te komen door de huur van gebouwen, gronden en parkeerplaatsen voor de maanden april en mei 2020 voorlopig niet te factureren. Mochten de maatregelen van de overheid verlengd worden, kan deze regeling ook worden verlengd.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.