Gewijzigde dienstverlening vanwege coronavirus

maandag 16 maart 2020 14:11

Ook wij hebben maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Hierdoor is het nu niet mogelijk om online een afspraak te maken met de gemeente. Ook kan het helaas iets langer duren voordat u een reactie van ons krijgt. Wij hopen op uw begrip.

(UPDATE 31-03-2020: de maatregelen rondom het coronavirus zijn verlengd tot en met dinsdag 28 april 2020)

Medewerkers van de gemeente Hardenberg en Samen Doen werken waar dat kan thuis. In het gemeentehuis werken we met een minimale ambtelijke bezetting. 

U kunt na 6 april 2020 weer online een afspraak maken bij de gemeente. In dringende gevallen kunt u voor een afspraak bellen met de gemeente op 14 0523.

Uw bezoek aan het gemeentehuis
Voor afspraken die al zijn ingepland, zoeken we waar mogelijk een nieuwe datum. Hebt u online een afspraak gemaakt met de gemeente? Dan nemen wij hierover contact met u op.

We vragen u om, wanneer u geen afspraak hebt, niet naar het gemeentehuis te komen. Hebt u wel een afspraak en hebt u last hebben van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen we u om een nieuwe afspraak te maken. U kunt uw afspraak telefonisch annuleren op 14 0523.

Publieksbalie in Dedemsvaart is gesloten
De Publieksbalie in De Baron in Dedemsvaart is tot en met 6 april gesloten. Ook gaan de inloopuren van Samen Doen tot en met 6 april 2020 niet door.

Telefonische bereikbaarheid
Wij blijven telefonisch bereikbaar. Wel kan het helaas iets langer duren voordat u een medewerker aan de telefoon krijgt.

U kunt bellen ons bellen op 14 0523. U kunt uw vraag ook stellen via chat, WhatsApp, Facebook, Twitter. Of u kunt ons online een bericht sturen.

Vragen over uw WOZ-waarde
Hebt u een vraag over de WOZ-waarde, ziet u onjuistheden of bent u het niet eens met de vastgestelde WOZ-waarde? Ook dan helpen we u graag. U kunt ons online een bericht sturen. Houd u er wel rekening mee dat het door de omstandigheden iets langer duurt voordat u een reactie van ons krijgt.

Uitgebreide informatie over deze aangepaste werkwijze leest u op www.hardenberg.nl/coronavirus.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.