Zwarte Dijk in Slagharen deels afgesloten

donderdag 17 januari 2019 09:50

Bij het Attractie- & Vakantiepark wordt een voetgangerstunnel aangelegd. Voor de aanleg van deze tunnel is de Zwarte Dijk van maandag 21 januari tot en met maandag 11 februari 2019 afgesloten. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid.

Om de verkeersveiligheid te bevorderen wordt in opdracht van het Attractie- & Vakantiepark Slagharen een voetgangerstunnel geplaatst. Tijdens de werkzaamheden is de Zwarte Dijk afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer vanaf de Coevorderweg tot de Knappersveldweg.

De omleiding voor gemotoriseerd verkeer gaat via de Coevorderweg, Jachthuisweg en Dedemsvaartseweg Noord. Landbouwverkeer vanaf de Weverijweg richting Lutten en vanaf de Dedemsvaartseweg Noord en de Middenweg richting Slagharen kan gebruik maken van de omleiding via de Stobbeplasweg. Vanaf de Anerweg richting Slagharen kan gebruik worden gemaakt van de omleidingsroute via de Semmelinksdijk, Knappersveldweg en Verlengde Kerkdijk.

Via een omleiding over de parkeerplaats kunnen fietsers en voetgangers de Zwarte Dijk blijven gebruiken. De wegomleiding is met gele borden duidelijk aangegeven.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.