Wintersymposium op 13 februari: Ondernemen vanuit Passie

donderdag 08 februari 2018 08:24

Platform Gastvrij Hardenberg nodigt ondernemers in de vrijetijdssector uit voor het wintersymposium op dinsdag 13 februari 2018 van 13.30 tot 17.30 uur. Deze keer ontdekken ondernemers hoe inzicht in hun persoonlijke drijfveren het zakelijk succes van hun bedrijf vergroot. Dat is ondernemen vanuit passie!

Na een inleiding van burgemeester Peter Snijders vertelt leisure strateeg Merlijn Pietersma over de manier waarop drijfveren de basis vormen voor het maken van logische keuzes voor een bedrijf.

Tijdens een interactief gedeelte gaan de ondernemers hiermee aan de slag. Wat drijft de ondernemer ├ęcht, zowel persoonlijk als in ondernemerschap? Hoe zorg je er als ondernemer voor dat ondernemen energie blijft opleveren? Het symposium wordt afgesloten met een borrel.

Meer informatie leest u op www.hardenberg.nl/gastvrij

Aanmelden

Het wintersymposium is bedoeld voor alle ondernemers in de vrijetijdssector in de gemeente Hardenberg. De locatie is Vakantiepark de Kleine Belties aan de Rheezerweg 79 in Hardenberg.

Aanmelden kan deze week nog door een e- mail te sturen naar gastvrijhardenberg@hardenberg.nl, onder vermelding van de bedrijfsnaam en het aantal aanwezig personen.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.