Uitstel verhuizing medewerkers van LOC naar gemeentehuis

woensdag 07 februari 2018 13:45

De verhuizing van de medewerkers van de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg, die nu in het Lokaal Opleidingen Centrum (LOC) werken, naar het gemeentehuis in Hardenberg, is uitgesteld. De verhuizing zou plaatsvinden in het weekend van 17 februari 2018, maar is verschoven naar het weekend van 23 maart 2018.

Het uitstel wordt veroorzaakt door langere levertijden van materialen voor onder andere de nieuwe werkplekken. De aanpassingen op de begane grond van het gemeentehuis gaan volgens planning door en zijn medio februari afgerond.

Vanaf maandag 26 maart 2018 kunnen inwoners terecht in het gemeentehuis van Hardenberg voor afspraken met medewerkers van het ATC-Dienstenbedrijf en het Expertise en Kennisteam (EKT) van de afdeling Maatschappelijk Domein van de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg. Het EKT bestaat uit de teams Inkomen, Leerplicht, RMC, Leerlingenvervoer en de backoffice Wmo en Jeugd. Tot 26 maart blijft de locatie LOC open volgens de reguliere openingstijden.  

Samen Doen blijft in het LOC

Het team Samen Doen voor de inwoners in de kern Hardenberg blijft gehuisvest in het LOC. Wel verandert de plaats van het team in het LOC naar de locatie waar nu het ATC-Dienstenbedrijf haar werkplekken heeft. Ook de inloopuren blijven ongewijzigd op dinsdag tussen 11.00 en 12.30 uur.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.