Parkeergarage LOC+ gesloten van 26 februari tot en met 4 maart

vrijdag 09 februari 2018 10:33

De parkeergarage LOC+ is van maandag 26 februari tot en met zondag 4 maart 2018 gesloten in verband met werkzaamheden aan de vloer bij de ingang van de parkeergarage.

Bij de ingang van de parkeergarage wordt de slijtlaag van de vloer vervangen en worden kleine beschadigingen hersteld. Ook de bewegwijzering, de pijlen op  de vloer worden hersteld. De werkzaamheden worden uitgevoerd als de temperatuur  5 graden of hoger is.  Tijdens deze werkzaamheden is het niet mogelijk om te parkeren in de garage van het LOC+. 

Als voorbereiding op de werkzaamheden  vinden schoonmaakwerkzaamheden plaats op maandag 21 of donderdag 24 februari as. Hierbij blijft de garage geopend.

Maandag 26 februari beginnen de werkzaamheden met frezen en schuren van de vloer. Vrijdag 2 maart wordt een slijtlaag op de vloer aangebracht. Deze nieuwe laag moet minimaal 48 uur uitharden voordat er op gereden kan worden. Dit zorgt voor een langere levensduur van de vloer. 

Andere locaties om de auto te parkeren zijn:

Parkeergarage van het gemeentehuis, Stephanuspark 1
Parkeerterrein Van Wevelinckhovenplein
Parkeergarage Centrum /  theater De Voorveghter, Havenweg

Abonnementhouders voor de parkeergarage LOC kunnen hun auto parkeren op het parkeerterrein aan de Kruserbrink in Hardenberg. Hiervoor ontvangen de abonnementhouders een vergunning.

Meer parkeerlocaties staan op de website hardenberg.nl/parkeren.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.