Ideeën gezocht voor 'belevingsplek' in Vechtpark Hardenberg

woensdag 05 juli 2017 13:19

Het Vechtpark in Hardenberg is de afgelopen jaren aangelegd. Een gebied waar je kunt genieten en recreëren in een groene, waterrijke omgeving. De gemeente en het waterschap zijn op zoek naar ideeën om van het Vechtpark nog meer een belevingsplek te maken.

Het Vechtpark wordt steeds meer een echt park. Je kunt er wandelen en fietsen, maar ook spelen en sporten. De gemeente Hardenberg wil er samen met waterschap Vechtstromen voor zorgen dat het nog leuker en makkelijker wordt om in het Vechtpark te sporten en te spelen. Hiervoor willen gemeente en waterschap speel- of sportobjecten in het Vechtpark plaatsen. Hierbij valt te denken aan een waterspeelplaats, maar ook een monkeybar of een trimbaan. Of objecten die helpen om oefeningen te doen tijdens een workout of bootcamp. 

De gemeente Hardenberg en waterschap Vechtstromen zijn op zoek naar ideeën. Bent u regelmatig te vinden in het Vechtpark en hebt u een idee voor een sport- of spelobject in het Vechtpark? Stuur uw idee dan naar vechtpark@hardenberg.nl.

Op basis van de ideeën wordt een plan uitgewerkt. Na de zomervakantie wordt het plan gepresenteerd tijdens een inloopbijeenkomst. 

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.